Monday, May 4, 2009

Man of Purpose!!


In a day an time when woman have had to be single mothers, work and literaaly be everything to their household. While I give extreme kudos to the woman that keep everything together. If your man would submit his life to God and get into proper alignment as the visionary and provider of the house. As a woman would you allow him to lead, as long as he allows you to shine. Talk to me.

7 comments:

  1. men want to throw around this word submission. DO THEY KNOOW IT DOESN'T MEAN DOOR MAT, LACKY, DO WHAT I say cause it say so.

    ReplyDelete
  2. I want to be more submissive to my husband however, he's never around, sometimes he lies to me, it's as if I don't really matter or how I feel dosen't matter. All I hear is yeah I understand BUT.....

    ReplyDelete
  3. i NEED TO SUBMIT TO A MAN THAT'S INVOLVED IN OTHER THINGS BESIDES WORK. yES HE GOES ALL OUT FOR WHATEVER PASTOR X SAYS BUT DOESN'T APPLY IT. wHO SAID DIVORCE WAS WRONG.

    ReplyDelete
  4. i KNOW HE LOVES ME BUT HIS MANLY WORKING WAY OF SHOWING IT... TIRED OF IT, LONELY, FRUSTRATED.... AND HE JUST DOESN'T GET IT. wHY ARE MEN SO BLOCK HEADED. nO i DON'T WNAT HIM TO STOP WORKING BUT THIS RULE THAT HE HAS.. i'M ON MY WAY HOME UNLESS i GET ANOTHER CALL THEN i NEED TO DETOUR AND TAKE CARE OF BUSINESS. MONEY, MONEY, MONEY. tHAT'S NOT FAIR

    ReplyDelete
  5. hE ANSWERS BUSINESS CALLS AT ANY HOUR 10 11 WHATEVER IF THE PHONE RINGS MR. MAN IS JUMIPING. oH iM NOT SUSPOSED TO COMPLAIN RIGHT. BULL HOCKEY.. HE NEEDS TO CHARGES MORE, TRUST GOD MORE, AND SPEND MORE TIME WITH HIS FAMILY.. mY BRICK WALL IS UP AND BEING RECEMENTED.
    hELP.. HE THINKS HE'S RIGHT BECAUSE HE'S WORKING FOR HIS FAMILY... THE ECONOMY HE SAYS HUH????

    ReplyDelete
  6. i READ IN FIRST PETER ABOUT TO LOVE TO HIM, ENJOY HIM, PRAISE HIM, DEFER HIM,HONOR HIM, SERVE HIM,ESTEEM HIM, APPRECIATE HIM,ADORE HIM, DEVOTED TO HIM, PRIZE HIM, ETC... wELL TO WHOM MUCH IS GIVEN MUCH IS REQUIRED. iT'S A TWO WAY STREET.

    ReplyDelete
  7. i WOULD DEFINITELY SUBMIT WAY MORE .... IF HE WOULD ALIGN UP WITH THE WORD OF GOD I WOULD BE MORE THAN HAPPY TO. i MIGHT NOT BE SO STRESSED. buT YA'LL GOTTA LINE UP... JUST AS WE DO.

    DON'T KNOW WHAT OUTCOME WILL BE
    bUT HE CAN'T LIE TO ME, BE GONE ALLLL THE TIME,NOT LINE UP AND EXPECT KING TREATMENT. wOOOH AM i TO BE INTIMATE WITHIM ALSO i WOULD LOVE TO.. HE AIN'T GIIVNG IT UP TOOOO TIRED
    THANKS FOR LETTING ME GET THAT OFF MY CHEST.

    ReplyDelete